Díl 23: Tvorba eshopu na míru, prodej fungujících eshopů

Provoz eshopu zůstává stále tou nejdostupnější formou online podnikání. Uvažovali jste někdy nad vlastním eshopem, odrazovaly Vás povinnosti, které má každý provozovatel eshopu? Nakupování zboží na sklad, vyřizování reklamací, balení a zasílání zboží? Chcete jednoduše rozšířit nabídku ve Vašem internetovém obchodě? Pak jsme tu pro Vás my. Webové stránky a eshopy tvoříme od roku 2011. Vytvoříme Vám eshop na míru s napojením na unikátní dodavatele. Kolik Vás vyjde tvorba www stránek, tvorba loga pro eshop nebo eshop na prodej najdete v sekci tvorba eshopu ceník.

 

Profesionální služby v oblasti tvorby a prodeje eshopů

Založit vlastní eshop není nic složitého. Ti náročnější si jej mohou nechat vytvořit na míru, jiní si práci výrazně ulehčí tím, že koupí již hotový eshop, na který následně nahrají potřebné informace a samozřejmě i zboží k prodeji. Zaměřujeme se hlavně na služby jako tvorba webových stránek, tvorba loga, tvorba eshopu Praha a prodej eshopů. Naším cílem je nabízet profesionální přesto finančně dostupné řešení s využitím nejnovějších dostupných systémů. Tímto způsobem zajišťujeme bezkonkurenční nabídku v oblastech tvorba webu, tvorba eshopu, tvorba firemního loga a eshopy na prodej. Vše ohledně nabízených služeb a cen naleznete v položce tvorba eshopu cena.


Jak založit eshop?

Spoustu lidí se pokouší podnikat na internetu, zakládá eshopy rychle přičemž tvorba eshopu svépomocí nebo tvorba eshopu zdarma je docela náročná, a také konkurence je velmi vysoká. Pokud jste nováček v oboru, nespoléhejte na to, že se k Vám jen tak někdo proklikne. V dnešní době již nestačí spustit si eshop zdarma napojit jej na libovolné zboží z XML feedu a databází dropshippingu. Úspěch eshopu stojí na obchodním konceptu. Sestavíme Vám sortiment na míru s přesně definovanou cílovou skupinou zákazníků. Vytvoříme účinný nástroj na oslovení cílové skupiny a vybereme účinné kanály na propagaci. Důležitý bude také marketing a pořádná reklama. Váš eshop se vyplatí propagovat pomocí sociálních sítí a PPC. Pro lepší vyhledávání bude důležitá SEO optimalizace a v neposlední řadě také umístění obchodu do srovnávačů cen.

 

Tvorba eshopu

Zakládáte eshop a rádi byste mu dali počáteční impuls, ale nevíte jak na to? Kromě služeb jako je tvorba eshop, prodej eshopu nebo tvorba webových stránek Vám nabízíme balíček aktivit, který je velmi vhodný po spuštění eshopu zrealizovat, aby jste Váš eshop rychle zprovoznili. Provedeme Vás jednotlivými kroky, vysvětlíme jako změny zapracovat a co od nich očekávat. Naučíme Vás jak návštěvnost eshopu vyhodnocovat abyste na základě získaných informací dokázali zvládnout chod eshopu už bez naší pomoci v budoucnosti.

Chcete začít úspěšně podnikat?
Sestavíme Vám příležitost namíru
Máte dotaz?

Pomůžeme Vám s výběrem e-shopu!


Prodej e-shopu s napojením na dodavatele

Garantujeme

Další Eshopy k prodeji

Nezavázná konzultace


Volejte denně od 11:00 do 18:00. Společně probereme Vaši představu o eshopu a nabídneme nejvýhodnější řešení.


OD ROKU 2011

Tvoříme webové stránky, provozujeme internetové obchody a prodáváme zboží za MO i VO ceny.

17 tis.Objednávek

Zpracovali jsme více než 17 tisíc objednávek obsahující více než 80 tisíc produktů.

V hodnotě 31mil. Kč

Hodnota zpracovaných objednávek již přesahuje 31 milionů korun. Připojte se k nám!