Díl 15: Top 5 knih, které čtou bohatí lidé

Úspěšní lidé se často netají tím, jak je ovlivnil nějaký myslitel, myšlenka či kniha. Buďte jako oni: čtěte a hledejte inspiraci! Drtivá většina dobrých nápadů, které se promění v úspěšné projekty, vznikla naprostou náhodou. Třeba vás četba inspirativního životopisu Nikoly Tesly, známého fyzika, inspiruje k novému projektu, který ani nemusí mít s fyzikou nic společného. Nikdy zkrátka nevíte, kudy se budou vaše myšlenky ubírat, ovšem četba vám může jedině prospět. A které knihy by rozhodně neměly ujít vaší pozornosti?

 

1. Niall Ferguson: Vzestup peněz

Renomovaný britský historik se ve své knize věnuje hospodářským a sociálním dějinám od 19. století. Právě dějiny by nám měly sloužit jako poučení a poskytnout nám odpovědi na otázky ohledně současného fungování společnosti a hospodářství.

 

2. Vincent Norman Peale: Síla pozitivního myšlení

Uznávaný americký pastor přibližuje a vysvětluje biblické příběhy a snaží se dodat člověku, který zoufale hledá své místo ve světě, energii a optimismus mimo jiné i do podnikání. Úspěch je totiž ovlivněn naším myšlením, pozitivní myšlení je zde demonstrováno jako klíč ke šťastnému a spokojenému životu.

 

3. Benjamin Graham: Inteligentní investor

Jedná se už vskutku o klasické dílo nejvýznamnějšího investičního poradce 20. století, které zásadním způsobem ovlivnilo i legendárního Warrena Buffetta. Kniha je plná nadčasových rad už po mnoho let pomáhá investorům, makléřům a investičním poradcům vyvarovat se závažných i méně devastujících chyb.

 

4. Jim Collins: Jak z dobré firmy udělat skvělou

Světový bestseller porovnává mimořádně úspěšné společnosti s těmi méně výkonnými. Dlouholetý výzkum osvětluje manažerské praktiky a odhaluje překvapivé skutečnosti z oblasti řízení podniků.

 

5. Vincent Cronin: Napoleon

Vyprávění o muži, který si málem podrobil celou Evropu, neustále fascinuje. Jeho příběh jasně ukazuje, jak důležitá je píle a opravdové odhodlání. Proto si například na pracovní cestu nebo dovolenou nezapomeňte přibalit tuto knihu, která vás také může mnohému naučit.

Začátek podnikání, to není jen nákup fungujícího eshopu, ale také hledání vhodných strategických partnerů nebo hledání investorů. Připravte se proto na rozjezd podnikání a zjistěte, jak úspěšně podnikat na internetu.

Chcete začít úspěšně podnikat?
Sestavíme Vám příležitost namíru
Máte dotaz?

Pomůžeme Vám s výběrem e-shopu!


Prodej e-shopu s napojením na dodavatele

Garantujeme

Další Eshopy k prodeji

Nezavázná konzultace


Volejte denně od 11:00 do 18:00. Společně probereme Vaši představu o eshopu a nabídneme nejvýhodnější řešení.


OD ROKU 2011

Tvoříme webové stránky, provozujeme internetové obchody a prodáváme zboží za MO i VO ceny.

17 tis.Objednávek

Zpracovali jsme více než 17 tisíc objednávek obsahující více než 80 tisíc produktů.

V hodnotě 31mil. Kč

Hodnota zpracovaných objednávek již přesahuje 31 milionů korun. Připojte se k nám!