Díl 24: Dropshipping spolupráce

Nevíte, co je dropshipping nebo jako funguje? Dropshipping je způsob fungování eshopu, kdy nepotřebujete mít zboží na skladě. Zákazníkům vašeho eshopu ho odesílají přímo vaší dodavatelé, přičemž prodejce funguje pouze jako zprostředkovatel. Při klasickém modelu eshopu provozovatel internetového obchodu nakupuje zboží od svého dodavatele, který ho má na svém vlastním skladu a z něj pak zboží odesílá zákazníkům eshopu. Při dropshippingu si zákazník ve Vašem eshopu objedná zboží, ale vy jen předáváte objednávku svému dodavateli či výrobci a ten odeslání zboží vyřídí za Vás. Vy zboží zákazníkovi v eshopu prodáváte za maloobchodní ceny, dodavatel pro eshopy vám účtuje velkoobchodní ceny a po uskutečnění objednávky vám zůstává rozdíl mezi maloobchodní a velkoobchodní cenou. Dropshipping je tedy obdoba klasického velkoobchodního prodeje nebo také forma přeposílaní spolupráce. O celou objednávku, včetně veškeré komunikace se zákazníkem i vyřizování případných reklamací se postará spolupracující velkoobchod sám.


Dropshipping a jeho výhody pro e-shopy

Eshop s napojením na dropshipping je vhodný pro začínajícího podnikatele, který nemá velký kapitál na nákup zboží. Spolupráce formou dropshippingu Vám zajisti to, že nemusíte nakoupit žádné zboží na svůj sklad, jen rovnou začnete prodávat. Nepotřebujete tedy finance na zboží, nemusíte mít peníze vázané ve zboží, nemusíte mít skladovací prostory a platit za jejich nájem či provoz. Dále ušetříte náklady na zaměstnance při provozu skladu, přijímání a dodání zboží. Výhodou propojení na dropshipping tedy je, že zboží koupíte u svého dodavatele až tehdy, když ho zákazník objednal u vás. Máte tím pádem nižší riziko podnikání, protože vám skladem neleží neprodejný zboží. Nemusíte řešit ani sezónní výkyvy a předvídat, které zboží bude nutné předem objednat na sklad. Dodavatelé pro eshop se postarají o balení a odesílání zboží. Oproti přeposílání objednávek je výhoda hlavně v tom, že na faktuře je vaše obchodní jméno. Jednoduše napojení na velkoobchod nebo jinak řečeno dropshipping ušetří majiteli eshopu hodně času i peněz.


Nabízíme spolupráci formou dropshippingu pro Váš eshop

Na výběru poskytovatele dropshippingu z velké části záleží úspěch vašeho podnikání. Může vám to připadat jako hračka tolik práce delegovat na někoho jiného, ale od dodavatele vyžaduje tento model velkou zodpovědnost. Naštěstí jsou na trhu společnosti jako jsme my, které mají se spoluprací formou dropshippingu dlouholeté zkušenosti, a také zkušenosti v oblasti prodeje eshopů. Internetovým obchodem nabízíme napojení na skupinu dropshippingových dodavatelů nebo Vám vytvoříme eshop na mírua zajistíme jeho propojení na spolupráci s dodavateli v režimu dropshippingu. Dropshippingoví velkoobchodní dodavatelé, kterých si zvolíte, budou základním kamenem pro dosažení spokojenosti vašich zákazníků. S naší nabídkou dodavatelů si můžete být jistý, že spolupracujete s důvěryhodnými poskytovateli, který májí zkušenosti a umožní vám růst a expandovat.


Ověřený dodavatelé pro eshop z naší nabídky

Vyberte si z naší databáze dodavatelů, nebo Vám sestavíme dodavatele na míru. Nabídka dropshipping spolupráce a prověřené firmy pro dropshipping Vám nabízíme z našeho dostupného seznamu. Součástí kontaktů na dodavatele je i sestavení obchodního konceptu a analýza trhu. Rádi vám poskytneme další informace v oblasti dropshippingu a jsme otevřený pro konzultace či diskuze na toto téma. Budeme vašimi průvodci světem online podnikání.

Chcete začít úspěšně podnikat?
Sestavíme Vám příležitost namíru
Máte dotaz?

Pomůžeme Vám s výběrem e-shopu!


Prodej e-shopu s napojením na dodavatele

Garantujeme

Další Eshopy k prodeji

Nezavázná konzultace


Volejte denně od 11:00 do 18:00. Společně probereme Vaši představu o eshopu a nabídneme nejvýhodnější řešení.


OD ROKU 2011

Tvoříme webové stránky, provozujeme internetové obchody a prodáváme zboží za MO i VO ceny.

17 tis.Objednávek

Zpracovali jsme více než 17 tisíc objednávek obsahující více než 80 tisíc produktů.

V hodnotě 31mil. Kč

Hodnota zpracovaných objednávek již přesahuje 31 milionů korun. Připojte se k nám!