Díl 14: Nejžhavější trendy v on-line marketingu a eshopech

Oblast on-line marketingu se vyvíjí čím dál rychleji a překotněji. Které novinky by v žádném případě neměly uniknout vaší pozornosti, pokud se chystáte začít podnikat na internetu, založit si webové stránky, koupit si eshop atd.? Máme pro vás seznam 5 nejdůležitějších!

 

  1. Mobily místo počítačů, mobily čím dál více vytlačují počítače při prohlížení internetových stránek. Počítače jsou zkrátka na ústupu, což se s velkou pravděpodobností již nezmění. Proto je důležité mít koupený eshop přizpůsobený pro zobrazení na mobilních zařízeních.
  2. Virtuální realita všude kolem, virtuální realita se stává hlavním tématem nejednoho veletrhu s moderními technologiemi. Některá zařízení budou nabízet širší využití, zatímco jiná jsou určena spíše pro okrajové použití, například při hraní videoher. Je otázkou, nakolik se tento trend i v budoucnu udrží, ale prozatím se těší mimořádné popularitě.
  3. Videoreklamy v centru pozornosti, možná si řeknete, že videoreklamy nejsou nijak novou záležitostí. Jejich neuvěřitelně rychlé šíření prostřednictvím sdílení a reklamních platforem může být klíčem k úspěšnému podnikání. Převratná novinka spočívá v zobrazování videoreklam přímo u výsledků vyhledávání. Uživatelé jsou přístupnější k videoreklamě a je zřejmé, že tento trend bude i nadále narůstat. 
  4. Chytré technologie na vzestupu, mílovými kroky kupředu postupuje i rozvoj takzvaných chytrých zařízení, přičemž už se zdaleka nemusí jednat výhradně jen o mobilní telefony. Díky podobným zařízením se bude stále více stírat pomyslná hranice mezi reálným a on-line marketingem. 
  5. Aplikace místo webových stránek, optimalizace stránek pro mobilní zařízení je jistě velmi užitečná, ale čím dál více firem si bude uvědomovat výhody samostatných aplikací, které jsou intuitivnější a uživatelsky přívětivější. Samozřejmě bude ještě nějakou dobu trvat, než aplikace nahradí webové stránky, ale je vhodné s tím počítat.

 

Začátek podnikání může skýtat mnohá úskalí, kterým však předejdete, pokud se obrátíte na odborníky, nebo využijete prověřených nabídek eshopů k prodeji na dropshipping či přeposílání objednávek.

Chcete začít úspěšně podnikat?
Sestavíme Vám příležitost namíru
Máte dotaz?

Pomůžeme Vám s výběrem e-shopu!


Prodej e-shopu s napojením na dodavatele

Garantujeme

Další Eshopy k prodeji

Nezavázná konzultace


Volejte denně od 11:00 do 18:00. Společně probereme Vaši představu o eshopu a nabídneme nejvýhodnější řešení.


OD ROKU 2011

Tvoříme webové stránky, provozujeme internetové obchody a prodáváme zboží za MO i VO ceny.

17 tis.Objednávek

Zpracovali jsme více než 17 tisíc objednávek obsahující více než 80 tisíc produktů.

V hodnotě 31mil. Kč

Hodnota zpracovaných objednávek již přesahuje 31 milionů korun. Připojte se k nám!